Ledig stilling

Drømmer du om at udvikle din ridning på egen hest, mens du passer et luksus hestejob med fair arbejdstider og godt arbejdsmiljø, så er muligheden her....

Da vores dygtige hestepasser / groom gennem 4 år skal starte på uddannelse, søger vi hendes afløser på Halmtofte/Hedebakken beliggende i Østjylland nær Horsens. Stillingen er ledig 1. august 2022.

Arbejdet består fortrinsvis i alm. staldarbejde (pillebokse), ud/indlukning på fold, sætte heste på skridtbånd, fodring, håndtering og opdragelse af ungheste, opsadling, klargøring af salgsheste til fremvisning samt heste til stævner.

Mulighed for tilridning, hvis man har erfaring med det.

Halmtofte har fokus på hestevelfærd, høj faglighed og godt arbejdsklima med kort arbejdstid for branchen (normalt 7-16 på hverdage med en times frokostpause)

Vi søger derfor en medarbejder som kan bidrage til ovenstående, er i besiddelse af udpræget ordenssans, god fysik, masser af energi og gåpåmod samt et godt humør.

Vi tilbyder en lærerig stilling under ordnede forhold, forholdsvis korte arbejdsdage for branchen, dejlig lejlighed på stedet med egen vestvendt terrasse, godt arbejdsklima, mulighed for at medbringe egen hest og modtage dressurundervisning. Løn efter kvalifikationer.

Det er et krav, at man bor på stedet. Husdyr (med undtagelse af hest) kan ikke medbringes.

Henv.

Hanne Brebøl Thorsen

halmtofte@hotmail.com